Wie zijn wij

WAT IS HARTLOPER vzw?

 

 

HARTLOPER vzw is opgericht door JELLE DETAVERNIER, het doel van HARTLOPER is om een ander goed doel te steunen.

Alle ACTIVITEITEN die HARTLOPER organiseert en alle winsten voortvloeiend daaruit zijn allemaal t.v.v. het GOEDE DOEL

KIKA.

 

KIKA is de Nederlandse stichting kinderen kankervrij en heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%. Dit doen ze vooral door te investeren in onderzoek naar kinderkanker en door een gespecialiseerd ziekenhuis te helpen bouwen.

 

 

HOE IS HARTLOPER ONTSTAAN?

 

 

JELLE DETAVERNIER kwam op het idee om HARTLOPER op te richten toen hij bedacht dat hij LOPEN kon combineren met GOEDE DOELEN. Op het internet is hij op zoek geweest naar iets waar hij zich kon voor inzetten. Een doel waar kanker de hoofdzaak is had een voorkeur. Dit omdat JELLE zijn vader onlangs zelf gestorven is aan kanker.

 

Toen JELLE ontdekte dat KIKA mensen die hen financieel steunen een startbewijs voor een MARATHON geven om hen daar te promoten, en om op die manier de kinderen met kanker EEN HART ONDER DE RIEM te steken was hij verkocht.

 

Hij informeerde direct en engageerde zich voor de MARATHON van BERLIJN te lopen om de kinderen te ONDERSTEUNEN.

De bedoeling is dat JELLE € 4250,00 inzameld tegen eind augustus 2017. Als dit lukt loopt hij op 24 september de MARATHON van BERLIJN voor de KINDEREN.

 

Omdat JELLE dit niet enkel bij die ene keer wilt houden richtte hij HARTLOPER op. Dit zou het gemakkelijker moeten maken om geld in te zamelen. Een toffe bijbedoeling is om hier in GENT ook wat een begrip te worden op gebied van sport.

JELLE vind het ook belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn, zo weet iedereen wat er met het geld gebeurd.

 

 

WIE IS JELLE?

 

 

JELLE is een 27-jarige jongeman die gebeten is door het loopvirus, hij loopt maandelijks ongeveer 100 km.

In 2016 heeft hij verschillende evenementen gedaan in het buitenland zoals de Olympische loop in Praag en de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

 

Buiten het lopen gaat JELLE ook nog naar school waar hij handels en bedrijfswetenschappen studeert om een graduaat boekhouden te behalen. Buiten school werkt JELLE ook nog in een bedrijf waar hij de administratie en personeelsdienst doet en logistieke ondersteuning biedt.

 

 

WIE IS ER NOG BETROKKEN BIJ HARTLOPER?

 

ELLEN FEYS: De vriendin en trouwste supporter van JELLE, ze biedt hem een volledige steun in de dingen die hij doet. ELLEN bekijkt ook de geldzaken van HARTLOPER en zorgt dat alles terecht komt waar het moet terecht komen.

 

BART GIELENS: De beste kameraad van JELLE ze kennen elkaar ook al jaren en staan allemaal op éénzelfde lijn. Bart houd zich samen met JELLE bezig met de administratie van HARTLOPER.

 

DE SPONSERS: Hen wil ik alvast bedanken voor het vertrouwen dat ze schenken in HARTLOPER, zonder hen zou HARTLOPER niet kunnen functioneren. Alle SPONSORS vind je terug op de sponsorpagina.

 

 

HARTLOPER vzw - COPYRIGHT © - 2017